fatade ventilate

Pentru a asigura un confort sporit locuitorilor în ceea ce privește temperatura, eficiența energetică, costuri scăzute cu întreținerea și o amprentă de carbon redusă a clădirilor, dar și pentru o estetică armonioasă, cele mai noi proiecte Metropolitan Residence folosesc pentru izolarea exterioară vată minerală bazaltică, completată de sisteme de fațade ventilate.

Iată câteva dintre avantajele utilizării vatei minerale bazaltice:

 

Izolarea termică deosebită – vata minerală bazaltică fiind recomandată pentru reducerea consumului de energie și implicit a costurilor de întreținere datorită proprietății bazaltului de a răcori atunci când este cald și de a încălzi când este frig, ceea ce permite menținerea unei temperaturi optime în interior, lasând pereții să respire.
Rezistența la umiditate este un alt avantaj al folosirii acestui material. Fibrele de vată minerală bazaltică sunt acoperite de o substanța hidrofobă, astfel nu se reține apa, iar pereții sunt protejați de mucegai.
Siguranța la incendiu – vata minerală bazaltică are o rezistență naturală la foc, fiind un material incombustibil, spre deosebire de polistiren, care este doar ignifugat, dar poate arde la temperaturi înalte și poate întreține puternic incendiul.
Izolarea fonică – structura densă a fibrelor vatei minerale captează eficient sunetele și atenuează vibrațiile, fiind o soluție potrivită pentru reducerea zgomotului.
Durabilitatea – vata minerală bazaltică este un material extrem de robust, care își păstrează caracteristicile zeci de ani fără să se deterioreze.
Contribuie la protectia mediului inconjurator: vata minerală bazaltică nu este toxică, nu conține materiale corozive și mai mult decât atât, este 100% reciclabilă, față de polistiren, care este un produs 100% chimic, realizat în urma prelucrării petrolului.
Alături de vata minerală bazaltică, fațadele ventilate susțin durabilitatea și eficiența energetică și completează partea de design, asigurând încadrarea în contemporan a imobilelor.

Cele mai noi proiecte Metropolitan Residence fac parte dintre puținele imobile rezidențiale din București care beneficiază de sisteme complete de fațade ventilate.

 

Și dacă vrei să afli mai multe informații despre produsele folosite și despre oferta completă de apartamente, te invităm să ne faci o vizită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

METROPOLITAN RESIDENCE

A NEW WAY OF LIVING

Disclaimer: Materialele prezentate pe website au rol exclusiv de prezentare și nu constituie parte dintr-un contract sau dintr-o ofertă. Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a face modificări pe parcursul dezvoltării proiectului fară un anunț prealabil. Informațiile detaliate, vizionările și contractarea se realizează numai prin reprezentanții autorizați ai Dezvoltatorului.

 

© Metropolitan residence. Politica de confidentialitate