fbpx

Despre noi

  • Despre complex
  • Despre dezvoltator

Metropolitan Berceni este proiectul rezidențial pe care îl vei numi de acum, acasă. Localizat în zona de sud a Bucureștiului, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, dar și de una dedicată mijloacelor de transport în comun, vei avea acces facil către rețeaua întregului oraș. Magazinele, școlile sau grădinițele, dar și centrul de relaxare din apropierea complexului, nu vor face altceva decât să mărească gradul de confort de care te vei bucura acasă. Vei găsi în oferta noastră apartamente cu 2 și 3 camere, dar și garsoniere de tip studio, aflate pe un regim de înălțime S+P+10 etaje. Compartimentate inteligent, complet finisate și spațioase, vino să vezi cum arată casa la care ai visat întotdeauna!

Metropolitan este unul din liderii în dezvoltarea proiectelor imobilare din București. Misiunea noastră vizează dezvoltarea unor proiecte inovatoare, folosindu-ne de cele mai înalte cerințe de calitate și, în același timp, suntem atenți și la mediul înconjurător. Construim pentru clienții noștri și, mai mult decât atât, le îmbunătățim calitatea vieții și îi asigurăm de suportul nostru permanent printr-o relație de parteneriat.

Dovada succesului nostru constă în miile de familii mulțumite de casele construite de noi.

Încă din 2010 am construit mai mult de 3.000 de apartamente. Valoarea totală de piață a proiectelor imobiliare dezvoltate de noi se ridică la 170 milioane de euro.

Pentru ca nu depinzi de masina

750 metri de metrou Dimitrie Leonida
200 metri de RATB Dumitru Brumarescu

Pentru ca faci multe cumparaturi pe fuga!

500 metri de Mega Image

Pentru ca visezi la piscina toata vara!

100 metri de piscina premium wellness

Pentru ca educatia copiilor tai conteaza!

200 metri de gradinita si liceu

Copyright Metropolitan © 2018. Website by TheSkills

';